
Dingač
VRHUNSKO VINO
U uvjetima mediteranske klime koja se odlikuje kratkim i blagim zimama, te dugim i toplim ljetima okupanim suncem, nastala su vina koja se odlikuju idealnim rasporedom alkohola, kiselina, minerala, tanina, boje, proteina i vitamina.
Dingač Skaramuča dobitnik je brončane medalje na najvećem američkom sajmu vina u San Franciscu, priznanje je izboreno u konkurenciji 4.500 uzoraka vina iz cijelog svijeta.

Karakteristike
- vrhunsko vino
- pelješko vinogorje
- plavac mali
- crno suho vino
- alkohol 14,5 vol%
- 0,75 L
- temperatura serviranja 18 °C
- berba 2013.
- godišnja proizvodnja: 70.000 boca


Tasting notes
Dingač je vrhunsko vino, duboke rubinskocrvene boje, kristalne bistroće te fino naglašene sortne arome.
Ovo vino je jedinstveno po harmoničnoj punoći okusa.
Dingač je tipičan plavac, voćnih karakteristika, aroma koje podsjećaju na bobičasto voće.


Koje jelo uz Dingač?
Dingač je idealan uz pečeno i začinjeno crveno meso, tradicionalna dalmatinska jela i zrele sireve..
Poslužuje se čisto i rashlađeno do temperature od 18ºc
