Naručivanje i dostava

/Naručivanje i dostava
Naručivanje i dostava 2015-02-10T11:36:41+00:00

Naručivanje, poštarina i dostava

Po odabiru proizvoda možete kliknuti na njegove detalje i saznate sve o njemu te ga bolje pogledati, a želite li ga kupiti, samo kliknete na poveznicu „Dodaj u košaricu“ i on će se odmah naći u njoj. U košarici možete birati količine, kao i odustati od kupnje. U svakom trenutku vaša Vam je košarica vidljiva i dostupna te možete nastaviti pregledavati naš katalog. Po završetku kupovine, vratite se na košaricu i odaberite Kupi. Obavijest o uspješno izvršenoj kupnji stiže vam na e-mail adresu.

Dingač – Skaramuča d.o.o. obvezuje se isporučiti sve naručene proizvode koje u trenutku isporuke ima na zalihama. Ukoliko nismo u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, kontaktirat ćemo kupca robe telefonski ili e-mailom po pitanju zamjenskog proizvoda ili otkazivanja naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi biti će isporučeni.

 

Plaćanje proizvoda

Kupac se obvezuje naručene proizvode platiti na Dingač – Skaramuča d.o.o. jednim od sljedećih načina plaćanja:

  • Jednokratno kreditnim karticama svih banaka (American Express, MasterCard, Maestro i Visa)
  • Do 6 rata American Express kreditnom karticom

 

Poštarina i dostava

 

Dostava se vrši putem DPD Croatia d.o.o. te je raspoloživa na cjelokupnom teritoriju Republike Hrvatske i međunarodnom prometu.

  • dostava sljedeći radni dan (raspored dostave na otoke i manja mjesta pogledajte na www.dpd.hr)
  • dostava u europske destinacije u roku od 1-5 dana
  • tri pokušaja dostave paketa uključena u cijenu
  • on-line praćenje paketa: www.dpd.hr

 

CJENIK DISTRIBUCIJE U DOMAĆEM PROMETU – Classic-Service:
  • dostava do 10 kg (1 paket vina koji sadrži 6 boca = 8 kg) = 45,00 kn
  • dostava do 20 kg (2 paketa vina = 16 kg) = 56,00 kn
  • dostava do 25 kg (3 paketa vina = 24 kg) = 76,00 kn

 

Naručena roba biti će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu, a naknadne reklamacije se ne uvažavaju.

Sve narudžbe artikala koji imaju oznaku dostave 24h primljene na radni dan do 12 sati otpremimo još istog dana ili najkasnije sljedećeg dana. U subotu, nedelju, tijekom praznika i blagdana ne izvršujemo otpremanja robe. Kupac će biti o promjeni roka dostave obavješten, kod artikla gdje će biti rok dostave duži od predviđenog. Molimo vas, vodite računa o tome da je za dostavu isto tako potrebno neko vrijeme. Iz različitih se razloga, na koje nemamo utjecaja, može taj rok produžiti (kvarovi, greške, nesreće, stanje na cestama…)