Priča o obitelji Skaramuča 2017-03-13T21:22:30+00:00

Priča o obitelji Skaramuča

JEDINSTVENOST PRIRODE POLOŽAJA DINGAČ, SNAGOM DUHA, LJUBAVI I RADA PRETVORENA JE U VINOGRADE I VINA SKARAMUČA.

HVALA VAM NA PROVJERI TE ISTINE.

O nama

Tradicija vinogradarstva i vinarstva u obitelji Skaramuča stara je koliko i sama pelješka obitelj.

Cijenjeni  hrvatski vinar Ivo Skaramuča vlasnik je i idejni začetnik proizvodnje vina pod brandom Skaramuča. Iako je tradicija vinogradarstva i vinarstva stara koliko sama obitelj Skaramuča, prava priča uspjeha kreće od 1992. godine kada je omogućeno da posluje kao privatni proizvođač grožđa i vina u Hrvatskoj te otvara priliku brandu Skaramuča da se pozicionira u sam vrh hrvatskog vinarstva.

Danas je Ivo Skaramuča jedan od najvećih privatnih vinara Hrvatske i vlasnik najvećeg vinograda na prostoru Dingača.

 

[rev_slider alias=”slider9″ /]

Skaramuča je dokaz kako se samo mukotrpnim radom, predanošću i ljubavi prema vinu može postići zavidan uspjeh koji on i njegova obitelj njeguju godinama. Nevjerojatan entuzijazam, nadnaravna snaga, žudnja za stvaranjem i radom te vjera u uspjeh krase čovjeka koji je od nepregledne šume i kamena napravio mali vinogradarski raj koji i one najzavidnije ostavlja bez daha.

Na predivnim padinama Dingača zasađeni su nepregledni trsovi plavca malog koji su se sadili kontinuirano tijekom proteklih 20 godina, da bi danas dostigli brojku od 165.000 trsova.

Cijeli projekt stvaranja ove predivne vinogradarske oaze ostvaren je uz podršku obitelji: supruge Jasne, te djece: sina Igora i kćerke Ivane, koji su odrasli u duhu ljubavi prema vinu te poštivanju predanog rada i stvaranja. Danas g.Ivo Skaramuča rukovodi svojim timom koji ostvaruje vrlo dobre rezultate, uz njega posao vodi sin Igor Skaramuča, odgovoran za cjelokupnu proizvodnju i logistiku te zet Branimir Anđelić odgovoran za prodaju i izvoz vina. Supruga Jasna, kćerka Ivana i snaha Fani su neupitna podrška u procesu stvaranja ove vrhunske kapljice kao i podrška  svim dodatnim aktivnostima kojima se obitelj Skaramuča bavi.

U našoj ponudi nalaze se vina:

  • Dingač
  • Dingač Reserva
  • Plavac
  • Plavac Premium
  • Rose
  • Postup
[rev_slider alias=”vina” /]

GODIŠNJE PROIZVEDEMO:

0
boca vrhunskog vina Dingač
0
boca Dingač reserva
0
boca kvalitetnog vina Plavac

UPOZNAJTE KOLEKCIJU

VINA SKARAMUČA

Za sve informacije vezane uz prodaju vina i degustacije slobodno nas kontaktirajte!

KONTAKTIRAJTE NAS!